CZAKTUALNE: Afrika a rudí trpajzlíci. Rusy aplikovaný socializmus dokázal téměř zničit i vyspělé evropské země, v Africe měl naprosto zničující dopad.

Afrika a rudí trpajzlíci. Rusy aplikovaný socializmus dokázal téměř zničit i vyspělé evropské země, v Africe měl naprosto zničující dopad.

Obrázky a karikatury z Evropy

Rusové strkali své špinavé pracky i do Afriky....


Když vypuklo v Alžíru protifrancouzské povstání byl francouzský premiér Edgar Faure informován, že to je součást strategie kterou oznámil sám Stalin. V povstání se aktivně angažovala Alžírská komunistická strana za podpory spolehlivě prosovětské Komunistické strany Francie. Oddělení A sovětské KGB, vypracovalo řadu podvrhů zaměřených proti Spojeným státům v němž lživě obvinilo CIA z účasti na oprávněné revoltě části francouzské armády a cca milionu francouzských usedlíků v Alžíru proti uzavření míru s teroristy z FLN. Vymyšlená spiknutí CIA v Africe, dokazovaná padělky z dílny KGB například uváděla smrt Patrice Lumumby jako práci CIA přestože ten byl odstraněn svým mocenským konkurentem Mobutuem. 

Sovětská propaganda stále vykreslovala Lumumbu jako oběť amerického imperialismu a v Moskvě byla založena univerzita přátelství Patrice Lumumby.
 První prorektor a řada jejích lektorů byli důstojníci KGB, kteří mezi studenty verbovali agenty pro země třetího světa.
Chruščov a Ústřední výbor KSSS schválil v létě 1961 novou, ambiciozní a agresivní strategii KGB, která měla využít „národněosvobozenecký“ boj třetího světa proti západu. Tak např. obdrželo prostřednictvím Kuby Alžírsko moderní tanky použité proti Maroku. Che Guevara (ten který choval malého Komárka na klíně) používal Alžírsko jako svoji základnu k neúspěšným výpadům do Konga a Angoly.
Dalšími padělky sekce A KGB podpořila podezíravost afrických vládců vůči Spojeným států a informovala je těmito padělky o amerických plánech na jejich zavraždění. Moskva nejdříve soustředila svoji pozornost na Ghanu a jejího vládce Kwama Krumaha oddaného socialismu.

 Ten přetvořil Ghanu ve zkorumpovaný stát kde měli hlavní slovo sovětští a východoněmečtí poradci. Národní bezpečnostní služba vycvičená KGB dohlížela na obrovskou síť informátorů. V průběhu několika následujících měsíců použila KGB stejnou taktiku která oklamala marxistické diktátory Guineje a Mali, Ahmeda Sékou Tourého a Modibo Keitu. Díky paranoidním sklonům své netolerantní a kruté mysli byl zejména Touré ochoten věřit sovětským pohádkám o svém plánovaném zavraždění CIA a uskutečnil vládu všude přítomného teroru a vězňové z koncentračního tábora Boiro a dalších postavených s pomocí Stasi a Stb byli denně krutě mučeni. 
Rusové hrůzy guinejského režimu přehlíželi a snažili se tento režim všemožně podporovat, což vedlo k naprosto směšným situacím. Postavili obrovskou tiskárnu která ovšem pracovala na pouhých 5% své kapacity, obrovské divadlo pod širým nebem které nebylo nikdy dokončeno, rozhlasovou stanici o výkonu 100 kW postavili nad žílou železné rudy a ta díky tomu nikdy pořádně nefungovala a zorganizovali státní aerolinie jejichž letadla ovšem zůstala na zemi.

Ovšem největším hitem této pomoci byli sněžné pluhy na údržbu letiště. Této zprávě se se nedalo věřit a byla pokládána za vymyšlenou historku o ruské blbosti, ale tyto pluhy skutečně do Guineje dorazily a byly objeveny britským vysokoškolským lektorem rezavé na konci letištní ranveje. Podobných úspěchů dosahovala aktivní opatření KGB i mezi africkými delegacemi při Organizaci spojených národů. Důstojníci KGB v New Yorku bombardovali africké diplomaty urážlivými dopisy jejichž autory měli být američtí bělošští šovinisté, jeden z autorů byl ale např. Oleg Kalugin. 
Na 25. zasedání Valného shromáždění OSN bylo rozesláno více než 100 kopií hanlivého letáku, který měl údajně pocházet od americké rasistické skupiny, ale ve skutečnosti jej vyrobila sekce A nechvalně známé KGB. Není divu, že africké státy zpracovávané ruskou pomocí dopadli tak, že je dnes je na cestě do Evropy mnoho tisíc migrantů.
 Z vlastní zkušenosti víme, jak Rusy aplikovaný socializmus vypadá, dokázal téměř zničit i vyspělé evropské země, v Africe měl naprosto zničující dopad.


Jindřich Čech, sociální sítě 



Popular Posts

NEVÍTE KAM DÁL?

1968 ABBA Accordeon Afrika Agáta Aktuální info Alphaville Amerika Analogie Analýza Andrej Kiska Anna Kurnikova au-pair Basshunter Bažant na špeku Brandi Carlile Brexit Brilianty Bylinky Cestování Cestování. Moře Cicero Civilizace czaktualne CZportal český folklor a tance Čína Člověk a Nemoc Čmelda a Brumda Debaty a názory Den boje za svobodu a demokracii Dezinformace Diamanty Die Moldau Dies irae Diktatura Diskuze Dobromysl obecná Dobrý vtip Drahé kameny Dvorak From the New World Dvořák Edith Piaf Eric Clapton Etické a humánní principy evergreen Evropská unie Exekutor v česku Facebook Fejeton Forever Young Fotografie Google Gulag Guláš - dančí Harlej Hej počkej! Historie Hlad Hledání Hledání na internetu Houby Humor Imunita kojení a spánek Informační válka Internetové smetiště Islám Izrael Jaro Je zet de JZD Kačaba Kaddafi Kamenný most Karel Kryl Kariera Káva kávovar Kelly Family Klamání Kobane Komunitní sítě Korsika Krakonoš Králíček obecný Kritické myšlení Krkonoše Krteček kuchyně Kuras Kuřecí Lady Gaga Lara Fabian Láska Legendy taneční hudby Lékař Lékař a bylinky Les Londýn Lovecká sezóna Lyžování Manipulace Markéta Šichtařová Martinské Holé Mexico Mobbing Monitorovací přístroje Moře Moudro Moudrost věků Mozart Můj pohled na svět Mustafa Kemal Atatürk Mýtus osvobození Názory News Novinky O dobrodiních O nejvyšším dobru a zlu Ornitologie Ovar Peníze Penze Petra Procházková Petrova Bouda Pirati.cz Počasí Podnikání Pohádky Politika Pověz mi co jíš... Povodně Praha Prezident Předjaří Příběhy Příroda Přítel rodiny Psychopatologie Ptáci Radkin Honzák Radujme se Relax Rostou Rudá svoboda Rusko a zlo Rušičky Řecko Sametová revoluce Santorini Selský rozum Seneca Si vis pacem Smetana Socialismus Sociální sítě Sokrates SPOŘENÍ Stoicismus Strach Svoboda Symphony no. 9 Šikana Šmejdi Švejk Tanky a Ukrajina teen song's Tenis Tenkrát na východě Tenkrát na Západě Teroristé The Beach Boys The ultimate western Trautenberk Trpajzlíci Twitter U řeky Události na internetu Události ve světě Ukrajina Únos Urska Zolnir Slovenia Judo Úředník Václav Havel Válka Vánoce Včelí medvídci Velký švýcarský salašnický pes Verše Videa Vietnam Vlasta Burian Volkswagen WCstory Wimbledon YouTube Za vaši a naši svobodu Zadarmo Zákon Zánět močových cest Závislost Zdroj Ze smetiště internetu Zelené Zimní sporty Zvěř a lov Žáby Židovské Život na dlani

Vybraný příspěvek

STRACH a společnost. Pomalu i dost rychle se vytrácí rozum ve svobodné zemi? Takhle se jako společnost necháme státem vydírat? Já říkám "Nedej se člověče zalepit strachem a šikanou!"

MARKÉTA ŠICHTAŘOVÁ Dlouho to vypadalo, že základem společnosti je rodina  (a leckdo se zastydlou pubertou by ještě dodal, že zákl...