CZAKTUALNE: Občanské společnosti, které by měly mít tu sílu působit na politiky a nebo samy vzít věci do svých rukou jsou stále slabé. Zlo z Východu umí hybridní válkou a nesmírně lživou propagandou postupně vrážet klín mezi evropské národy a odtrhnout je od Ameriky.

Občanské společnosti, které by měly mít tu sílu působit na politiky a nebo samy vzít věci do svých rukou jsou stále slabé. Zlo z Východu umí hybridní válkou a nesmírně lživou propagandou postupně vrážet klín mezi evropské národy a odtrhnout je od Ameriky.

Putinova generalita
Generál Patton svého času na konci války se vyjádřil směrem k Sovětům " dejte mi naftu a já je nakopu zpátky za Ural". Nezapomněli mu to, snad v roce 1949 zahynul za záhadných okolností. 

Podplukovník Kuklinski předal Američanům kolem 30 tisíc zpráv o přípravách Varšavské smlouvy na jadernou válku, bojištěm kde měli zahynout miliony lidí byl polský a český koridor. Proto Sověti nechali zřídit vojenské fabriky na Slovensku. Během času zemřeli za záhadných okolností Kuklinského oba dva synové.

 Pjotr Popov vynikající sovětský agent, který dával zprávy i Američanům byl spálen za živa v peci krematoria. Když před více než 20 lety se potopil trajekt Estonia se stovkami lidí na palubě, zůstalo tajemstvím, že příčinou nebyly jen špatně fungující vrata lodě. Tento trajekt převážel často špičkové zbraně, které prodávali soukromé ruské osoby. Když se to dozvěděla ruská tajná služba nechala v tragický den na palubě poblíž těch špatně fungujících dveří náklaďák na kterém bylo umístěno výbušné zařízení. Mělo to být údajně varování překupníkům. Bohužel právě výbuch údajně vrata poškodil tak, že došlo k tak rychlému potopení a loď se převrátila.

Gruzínský novinář Gonkadze působící na Ukrajině, která byla tehdy pod vlivem moskevského knechta Kučmy, byl zavražděn a později se kdesi našla jeho hlava.

Bývalý ukrajinský prezident Juščenko byl členy ruské tajné služby postříkán neznámou tekutinou, která mu zohyzdila tvář. 
Michaila Chodorkovského zavřel Putin, neboť ho ohrožoval politicky na 10 let do vězení, ale dal rozkaz, že ho ve vězení nesmí nikdo zabít. 
Advokát Magnitskij, který zastupoval amerického podnikatele v Rusku Browdera, zahynul ve vězení, novinářka Politkovská byla zavražděna, bývalý agent Litviněnko byl otráven poloniem. Krátce po uveřejnění motta tak zv. "Antikrizinského marše "Vesna", který byl v řadě měst Ruska naplánován na 1.března, sděleného Borisem Němcovem, " budět Putin budět krizi, budět vojny, něbudět Putin něbudět krisi, budět mir", byl tento opoziční politik v Moskvě zavražděn.

Ruští vojáci nejdříve jak teroristé přepadli krymský parlament aby pak okupovali celý Krym a po té bylo teprve vyhlášeno referendum, a "neznámí zelení mužíci" přímo řízeni Putinem rozpoutali válku na východě Ukrajiny. Shora jen namátkou uvedené příklady dokazují, že Rusko se vrátilo do svých nejhorších časů vojenského násilí, anektování blízkého příhraničí, expanzionismu a imperialismu. Je pozoruhodné, že jako za Stalina za tím vším stojí opět jeden člověk, bývalý průměrný agent KGB, pravoslavný věřící Vladimír Vladimírovič Putin. To vše dokazuje, že Rusko od dob založení Moskevské Rusi, se nejen nezbavilo svého strachu ze Západu, který by nejraději Putin zničil, ale v genech jako psychopatický znak mu zůstaly "byzantské mravy-podlost, zbabělost, prodejnost, lstivost, lež, maximální centralizace, zbožštění osobnosti a asiatské mravy mongolských dobyvatelů- s neúctou k osobnosti a lidským právům, s kultem síly a násilí. s mocí despotů a bezprávím.

" Ve své povýšenosti , jako vítěze nad Napoleonem a Hitlerem pohrdá Rusko ve svém přesvědčení své vyvolenosti a toho pravého křesťanství "pravoslavné víry" především se západním "zkaženým" západním světem.Na začátku 21.století se stalo největším světovým nepřítelem svobody, prosperity a blahobytu a je schopno i vyvolat konflikt především v Evropě, kterou již Stalin chtěl okupovat kdysi celou. Chová se stejně jako Hitler před druhou světovou válkou, když to samé chtěl Hitler pomocí ideologie nadřazenosti jedné rasy. Evropa se nachází na křižovatce svých novodobých dějin, kdy dochází ke střetu toho starého, co bylo příčinou katastrof 20.století a toho nového, které by mělo zajistit mír a prosperitu a především uchování nejen tohoto kontinentu, ale celé planety pro příští generace.

 Bohužel opět se ukazuje, že "politická garnitura" není připravena a schopna nejen včas reagovat ale i takovéto situace řešit, stejně jako to bylo před II.sv.válkou. Občanské společnosti, které by měly mít tu sílu působit na politiky a nebo samy vzít věci do svých rukou jsou stále slabé.
 Věděl to tehdy Hitler a ví to bohužel i Putin, proto se mu daří hybridní válkou a nesmírně lživou propagandou postupně vrážet klín mezi evropské národy a odtrhnout je od Ameriky. Neboť ví, když vyhraje, tak bude ve své zemi z které mezitím vytvořil "válečný národ" brán jako vítěz a když prohraje, tak je to jeho konec.

 Zdá se však, že stále občané Evropy ani politici včetně naší země si to neuvědomují a nebo to nechtějí pochopit, což by bylo to nejhorší !


Bohumil Řeřicha, sociální sítě


Popular Posts

NEVÍTE KAM DÁL?

1968 ABBA Accordeon Afrika Agáta Aktuální info Alphaville Amerika Analogie Analýza Andrej Kiska Anna Kurnikova au-pair Basshunter Bažant na špeku Brandi Carlile Brexit Brilianty Bylinky Cestování Cestování. Moře Cicero Civilizace czaktualne CZportal český folklor a tance Čína Člověk a Nemoc Čmelda a Brumda Debaty a názory Den boje za svobodu a demokracii Dezinformace Diamanty Die Moldau Dies irae Diktatura Diskuze Dobromysl obecná Dobrý vtip Drahé kameny Dvorak From the New World Dvořák Edith Piaf Eric Clapton Etické a humánní principy evergreen Evropská unie Exekutor v česku Facebook Fejeton Forever Young Fotografie Google Gulag Guláš - dančí Harlej Hej počkej! Historie Hlad Hledání Hledání na internetu Houby Humor Imunita kojení a spánek Informační válka Internetové smetiště Islám Izrael Jaro Je zet de JZD Kačaba Kaddafi Kamenný most Karel Kryl Kariera Káva kávovar Kelly Family Klamání Kobane Komunitní sítě Korsika Krakonoš Králíček obecný Kritické myšlení Krkonoše Krteček kuchyně Kuras Kuřecí Lady Gaga Lara Fabian Láska Legendy taneční hudby Lékař Lékař a bylinky Les Londýn Lovecká sezóna Lyžování Manipulace Markéta Šichtařová Martinské Holé Mexico Mobbing Monitorovací přístroje Moře Moudro Moudrost věků Mozart Můj pohled na svět Mustafa Kemal Atatürk Mýtus osvobození Názory News Novinky O dobrodiních O nejvyšším dobru a zlu Ornitologie Ovar Peníze Penze Petra Procházková Petrova Bouda Pirati.cz Počasí Podnikání Pohádky Politika Pověz mi co jíš... Povodně Praha Prezident Předjaří Příběhy Příroda Přítel rodiny Psychopatologie Ptáci Radkin Honzák Radujme se Relax Rostou Rudá svoboda Rusko a zlo Rušičky Řecko Sametová revoluce Santorini Selský rozum Seneca Si vis pacem Smetana Socialismus Sociální sítě Sokrates SPOŘENÍ Stoicismus Strach Svoboda Symphony no. 9 Šikana Šmejdi Švejk Tanky a Ukrajina teen song's Tenis Tenkrát na východě Tenkrát na Západě Teroristé The Beach Boys The ultimate western Trautenberk Trpajzlíci Twitter U řeky Události na internetu Události ve světě Ukrajina Únos Urska Zolnir Slovenia Judo Úředník Václav Havel Válka Vánoce Včelí medvídci Velký švýcarský salašnický pes Verše Videa Vietnam Vlasta Burian Volkswagen WCstory Wimbledon YouTube Za vaši a naši svobodu Zadarmo Zákon Zánět močových cest Závislost Zdroj Ze smetiště internetu Zelené Zimní sporty Zvěř a lov Žáby Židovské Život na dlani

Vybraný příspěvek

STRACH a společnost. Pomalu i dost rychle se vytrácí rozum ve svobodné zemi? Takhle se jako společnost necháme státem vydírat? Já říkám "Nedej se člověče zalepit strachem a šikanou!"

MARKÉTA ŠICHTAŘOVÁ Dlouho to vypadalo, že základem společnosti je rodina  (a leckdo se zastydlou pubertou by ještě dodal, že zákl...