CZAKTUALNE: Tak toto zaslouží si pamatovat hovoří to o lidech v česku

Tak toto zaslouží si pamatovat hovoří to o lidech v česku

Neznámá kráska a coffee

Prohlášení Miroslava Kalouska

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, odpusťte prosím, že vás maličkou chviličku zdržím prohlášením, které nepokládám za marginální.
 
Někteří z vás se na mne včera obrátili s tím, že můj výrok o tom, že při hlasování možného umístění vojsk NATO na našem území, hlasovali jako kryptokomunisté, se jich hluboce osobně dotkl. Večer jsem zpytoval svědomí a v rámci toho zpytování svědomí jsem navštívil facebookové stránky hnutí ANO 2011, abych tam snad načerpal nějaké důvody k tomu, abych tento názor mohl korigovat. Jakýsi váš příznivec, dámy a pánové, tam napsal námět na scénář nového českého filmu ,,Je třeba zabít Kalouska.“ A hnutí ANO oficiálně prostřednictvím svého administrátora stránek píše: ,,Tak to je ovšem úžasný film.“
 
Povzbuzeni oficiálním názorem druhé největší parlamentní strany pak příznivci píší jeden za druhým: ,,Pověsit na hák hlavou dolů, aby se mu mozek zatemněl“, ,, Ono ty padesátá léta, to musela být krásná doba“, ,, Některé praktiky z komunismu by neměly být zapomenuty... hodily by se totiž pro některé poslance z řad TOP 09 a ODS, ,, Prosím, prosím, do toho filmu Je třeba zabít Kalouska chci složit muziku, kde by hlavní housle hrál těžký kulomet“. A tak dále, a tak dále.
 
Já si uvědomuji, že každému z nás na facebook občas napíše nějaký magor. Je ale poměrně novátorské a myslím si, že se to ještě nestalo, aby politická strana oficiálně s těmito názory vyjádřila souhlas a povzbuzovala je. A to se nyní stalo.
 
Já to tady neříkám, že bych snad chtěl podat trestní oznámení nebo že bych chtěl pana ministra Chovance požádat o ochranu. Já to říkám proto, abych vám řekl, že se vás nebojím, že mě nezastrašíte ani podlými pomluvami do médií, ani veřejným povzbuzováním k mé fyzické likvidaci.
 
A onen termín kryptokomunista bych si dovolil definičně specifikovat - komunisté raných padesátých let, protože ta doba byla charakteristická povzbuzováním politických subjektů k věšení a střílení politických oponentů. To by vám šlo. Nic jiného jste zatím nedokázali.
 
Miroslav Kalousek
 
první místopředseda TOP 09
 
Zdroj: parlamentníchvísty.cz, smetiště internetu

Popular Posts

NEVÍTE KAM DÁL?

1968 ABBA Accordeon Afrika Agáta Aktuální info Alphaville Amerika Analogie Analýza Andrej Kiska Anna Kurnikova au-pair Basshunter Bažant na špeku Brandi Carlile Brexit Brilianty Bylinky Cestování Cestování. Moře Cicero Civilizace czaktualne CZportal český folklor a tance Čína Člověk a Nemoc Čmelda a Brumda Debaty a názory Den boje za svobodu a demokracii Dezinformace Diamanty Die Moldau Dies irae Diktatura Diskuze Dobromysl obecná Dobrý vtip Drahé kameny Dvorak From the New World Dvořák Edith Piaf Eric Clapton Etické a humánní principy evergreen Evropská unie Exekutor v česku Facebook Fejeton Forever Young Fotografie Google Gulag Guláš - dančí Harlej Hej počkej! Historie Hlad Hledání Hledání na internetu Houby Humor Imunita kojení a spánek Informační válka Internetové smetiště Islám Izrael Jaro Je zet de JZD Kačaba Kaddafi Kamenný most Karel Kryl Kariera Káva kávovar Kelly Family Klamání Kobane Komunitní sítě Korsika Krakonoš Králíček obecný Kritické myšlení Krkonoše Krteček kuchyně Kuras Kuřecí Lady Gaga Lara Fabian Láska Legendy taneční hudby Lékař Lékař a bylinky Les Londýn Lovecká sezóna Lyžování Manipulace Markéta Šichtařová Martinské Holé Mexico Mobbing Monitorovací přístroje Moře Moudro Moudrost věků Mozart Můj pohled na svět Mustafa Kemal Atatürk Mýtus osvobození Názory News Novinky O dobrodiních O nejvyšším dobru a zlu Ornitologie Ovar Peníze Penze Petra Procházková Petrova Bouda Pirati.cz Počasí Podnikání Pohádky Politika Pověz mi co jíš... Povodně Praha Prezident Předjaří Příběhy Příroda Přítel rodiny Psychopatologie Ptáci Radkin Honzák Radujme se Relax Rostou Rudá svoboda Rusko a zlo Rušičky Řecko Sametová revoluce Santorini Selský rozum Seneca Si vis pacem Smetana Socialismus Sociální sítě Sokrates SPOŘENÍ Stoicismus Strach Svoboda Symphony no. 9 Šikana Šmejdi Švejk Tanky a Ukrajina teen song's Tenis Tenkrát na východě Tenkrát na Západě Teroristé The Beach Boys The ultimate western Trautenberk Trpajzlíci Twitter U řeky Události na internetu Události ve světě Ukrajina Únos Urska Zolnir Slovenia Judo Úředník Václav Havel Válka Vánoce Včelí medvídci Velký švýcarský salašnický pes Verše Videa Vietnam Vlasta Burian Volkswagen WCstory Wimbledon YouTube Za vaši a naši svobodu Zadarmo Zákon Zánět močových cest Závislost Zdroj Ze smetiště internetu Zelené Zimní sporty Zvěř a lov Žáby Židovské Život na dlani

Vybraný příspěvek

STRACH a společnost. Pomalu i dost rychle se vytrácí rozum ve svobodné zemi? Takhle se jako společnost necháme státem vydírat? Já říkám "Nedej se člověče zalepit strachem a šikanou!"

MARKÉTA ŠICHTAŘOVÁ Dlouho to vypadalo, že základem společnosti je rodina  (a leckdo se zastydlou pubertou by ještě dodal, že zákl...